English VersionМакедонска верзија

дома | галерија | изработка | контакт | порачки

Галерија

Галерија
Икони

Изработката на икони е најголемата уметност во пирографијата. Длабинскоит 3Д ефект тука е најизразен. За повеќе инфромации и галерија од икони кликнете на сликата или пак на галерија икони.

галерија икони

Часовници

Во оваа галерија ќе погледнете рекламни, часовници од фудбалски тимови, од цртани ликови и слично. За одредени часовници употребена е комбинација од горење и боење на дрвото (адаптирање според вашите барања) што часовниците ги прави пореални и поубави. Часовниците се одлични за презентација на вашата дејност, презентациски материјал или подарок.

галерија часовници

Специјани порачки

Пирографски дела изработени по специјани порачки се составен дел од нашата галерија, доколку сакате пирографско дело изработено токму по вашата дејност или пак е она што сакате да го имате само испратете ни слика.

Мали грбови

Малите грбови се најчесто изработени за презентациски материјали за клиенти кои ознаките им се во форма на грбови, грбови на општини, градови, воени симболи и слично. Во изработка на малите грбови честа примена има и употребата на боја.

галерија грбови

Слики од Скопје

Во галеријата слики од Скопје може да погледнете историски, монументални а и современи споменици. Испратете ни ја вашата омилена фотографија за да ја имате и во пирографска техника.

Скопје галерија

Мотиви

Мотивите како и иконите се со најизразен 3Д ефект. Како мотив можете во секое време да испратите ваша слика и тоа да биде преточено во пирографско дело.

галерија мотиви

Цркви

Галеријата цркви како и иконите, мотивите и сликите од Скопје се строго изработени со горење и се со најголема вредност во пирографската уметност. Тука може да погледнете цркви во Македонија како и ширум светот. Доколку сакате да имате црква на пирографско дело а не е во нашата галерија контактирајте со нас.

галерија цркви

најгоре | дома | галерија | изработка | контакт | порачки | корисни линкови

телефон +389 70 675702   info@pirografija.com

gucci bagsfendi bagstimberland mens bootskobe zoomprada handbagsair max 2009leather handbagsasics sports shoes louboutin shoes salembt shoes sale