English VersionМакедонска верзија

дома | галерија | изработка | контакт | порачки

Галерија - Икони - Тајна Вечера

Галерија

Тајна Вечера - Цена 4500 ден.

додади во кошничка

Цена 4500 ден.

Стандардниот формат за изработка на иконата Тајна Вечера е 40x60 cm или 30x50 cm (цена 4500 денари и 3000 денари соодветно). Доколку сакате икона изработена по ваша желба или пак различен формат слободно контактирајте нè, само наведете ги димензиите и името на иконата или пак испратете ни слика на е-меил info@pirografija.com

најгоре | дома | галерија | изработка | контакт | порачки | корисни линкови

телефон +389 70 675702   info@pirografija.com

gucci bagsfendi bagstimberland mens bootskobe zoomprada handbagsair max 2009leather handbagsasics sports shoes louboutin shoes salembt shoes sale