English VersionМакедонска верзија

дома | галерија | изработка | контакт | порачки

Галерија - Часовници - Рома (ФК)

Галерија

Рома (ФК) - Цена 700 ден.

додади во кошничка

Цена 700 ден.

Стандардна големина на часовниците е 20cm na 24cm. Часовниците ги добивате во специјално изработена кутија што ги прави идеални за подарок или презентациски материјал. Секој часовник може да биде адаптириан според вашите побарувања. Само испратете ни го вашето лого или пак фотографија која би сакале да го имате на пирографски часовник. Контакт на е-меил info@pirografija.com

најгоре | дома | галерија | изработка | контакт | порачки | корисни линкови

телефон +389 70 675702   info@pirografija.com

gucci bagsfendi bagstimberland mens bootskobe zoomprada handbagsair max 2009leather handbagsasics sports shoes louboutin shoes salembt shoes sale