Politika privatnosti

Ko smo mi

Naša web adresa je: http://pirografija.com.

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na sajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu i korisnički agent pregledača posetioca radi detekcije spama.

Anonimizirani niz kreiran na osnovu vaše email adrese (takođe nazvan heš) može biti dostavljen Gravatar servisu kako bismo proverili da li ga koristite. Politika privatnosti Gravatar servisa dostupna je ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša slika profila postaje vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Medijski sadržaji

Ako postavljate slike na sajt, trebalo bi da izbegavate postavljanje slika sa ugrađenim lokacionim podacima (EXIF GPS). Posetioci sajta mogu preuzeti i izvući bilo koje lokacione podatke iz slika na sajtu.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se opredeliti da sačuvate svoje ime, email adresu i web stranicu u kolačićima. Ovo je radi vaše praktičnosti, kako ne biste ponovo morali popunjavati svoje podatke kada ostavljate drugi komentar. Ovi kolačići traju jednu godinu.

Ako posetite našu stranicu za prijavljivanje, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Prilikom prijavljivanja, postavićemo i nekoliko kolačića kako bismo sačuvali informacije o vašem prijavljivanju i izborima za prikaz na ekranu. Kolačići za prijavljivanje traju dva dana, a kolačići za opcije ekrana traju godinu dana. Ako izaberete opciju „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavljivanje će biti uklonjeni.

Ako izmenite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno označava ID članka koji ste upravo izmenili. Isteče nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih sajtova Članci na ovom sajtu mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video zapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih sajtova ponaša se isto kao da je posetilac posetio taj drugi sajt.

Ovi sajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje od strane trećih lica i pratiti vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na taj sajt.

Sa kim delimo vaše podatke

Ako zatražite resetovanje lozinke, vaša IP adresa će biti uključena u reset email.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci se čuvaju neograničeno. Ovo radimo kako bismo automatski prepoznali i odobrili sve follow-up komentare, umesto da ih držimo u redosledu moderacije.

Za korisnike koji se registruju na našem sajtu (ako ih ima), čuvamo i lične informacije koje pruže u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu videti, izmeniti ili izbrisati svoje lične informacije u bilo koje vreme (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administratori sajta takođe mogu videti i izmeniti te informacije.

Kakva prava imate nad svojim podacima

Ako imate nalog na ovom sajtu ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvezenu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući bilo koje podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo obavezani da čuvamo iz administrativnih, pravnih ili bezbednosnih razloga.

Gde se šalju vaši podaci Komentari posetilaca mogu biti provereni putem automatizirane usluge za detekciju spama.

Korpa

Naznačene cene artikla se odnose na artikle koje su na lageru, a naručivanje po porudžbini je predmet dogovora